PORTFOLIO

Tuulenhaltija

Työ jolla osallistuin Suomen Postin ja Suomen Kukkakauppiasliiton yhteistyössä järjestämään postimerkkien suunnittelukilpailuun syksyllä 2018. Työni oli herättänyt eniten keskustelua raadin kesken. Kunniamaininta tuli tälle työlle.  Valokuvan on ottanut Valokuvaaja Katja Koivumäki.

Lumikuningattaren kukkakruunu

Tämä työ on tehty tilaustyönä Kemin Lumilinnan tiloissa toimivalle Sea Lapland Day Spa;lle Eeeva Vakkalan pyynnöstä.

Kuvasarjan muu otos on osallistunut Magazine Full Look-lehden kuvakilpailuun sarjassa Nail Poster syksyllä 2019. Valitulla kuvalla tuli Eeva Vakkalalle voitto kyseisessä sarjassa. Kuva jälleen Katja Koivumäen käsialaa.

VANHOJEN KIRJOJEN LUMO

Rakastan vanhojen kirjojen uusiokäyttöä. Jos mahdollista suunnitella kirjalle uusi elämä jossain kauniissa muodossa niin koetan tehdä sen. Kirjat ovat hyvin erilaisia kooltaan, paksuudeltaan, sidontatavaltaan sekä itse kirjan lehtien laadulta. Kaikki kirjat eivät sovellu samanlaisiin tarkoituksiin.

Valmistan vanhoista kirjoista enkeleitä, katosta roikkuvia kirjahimmeleitä tai prismoja, mitenkukin haluaa niitä nimittää. Myös kirjakuusia sekä erikoisempia lahjaesineitä tai tilakoristeita.

Mielikuvitus vain on rajana uutta käyttötarkoitusta miettiessä kirjoille. 

Viereisen kuvan kirjarasia on toteutettu vanhaan kirjaan. Rasia käy säilytysrasiaksi esimerkiksi koruille, pienille aarteille tai kuten kuvassa, siihen on tehty asetelma luonnonmateriaaleista sekä kasveista.

Kuvan työ meni lahjaksi rakkaalle ystävälle.